fbpx

GezondheidsTest

De GezondheidsTest signaleert een aantal belangrijke gezondheidsfactoren en draagt zo bij aan het voorkomen dan wel vroegtijdig opsporen van een aantal veelvoorkomende aandoeningen. De GezondheidsTest geeft u snel een goede indicatie van uw gezondheid.
Op basis van de testresultaten is het mogelijk om een op maat gemaakt beweegadvies te krijgen, gericht op het optimaliseren van uw gezondheid.

Voor wie?

Voor iedereen die wil weten hoe fit hij/zij is.
Voor iedereen die wil werken aan een gezond lichaam.
Voor iedereen die wil werken aan zijn/haar lichaamsgewicht.
Voor diegenen die (na een periode van relatieve inactiviteit) weer beginnen met sporten.
Voor diegenen die willen weten of hun sportactiviteiten en/of veranderingen in eetgewoonten in de afgelopen periode effect hebben gehad.

Inhoud
De GezondheidsTest bestaat uit:

  • intakevragenlijst over uw gezondheid en leefstijl
  • gewicht, lengte, taille-heup ratio en bloeddruk
  • vetpercentage middels huidplooimetingen
  • bloedonderzoek (totaalcholesterol en HDL-cholesterol)
  • conditietest: inspanningstest op een loopband of fietsergometer waarbij o.a. de maximale zuurstofopname (uithoudingsvermogen) en hartslag worden gemeten. A.d.h.v. de testgegevens worden de anaerobe drempel (omslagpunt/verzuringspunt) en de hartslagzones exact bepaald.

Voordelig testen (op locatie) bij 10 of meer personen
Binnen 2 dagen krijgt u van ons een uitgebreid testrapport (zie voorbeeld) met de onderzoeksresultaten en onze adviezen. De resultaten worden telefonisch toegelicht en u krijgt daarbij in ieder geval een aantal algemene leefstijladviezen waarmee u zelfstandig aan de slag kunt. Als u na een periode van een bepaald aantal weken/maanden wilt weten wat uw behaalde resultaten zijn, kunt u bij ons terecht voor een 2e GezondheidsTest. Het afnemen van een pakket van 2 GezondheidsTesten, kan tegen een gereduceerd combinatietarief die altijd lager is dan een ‘losse’ 2e test. 

 

Zie de Tarieven pagina voor de tarieven van de verschillende mogelijkheden.